pr003203: Satirische politieke kaart WOI, Het gekkenhuis (oud liedje, nieuwe wijs), 1914 - Raemaekers, Louis
"Spotprent over Europa tijdens WOI. Linksonder staat de titel 'Het gekkenhuis (oud liedje, nieuwe weis)' sic. Getekend door Louis Raemaekers (1869 - 1956) in 1914, een Nederlandse schilder en cartoonist voor de Amsterdamse krant De Telegraaf tijdens de Eerste Wereldoorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"