pk003261: Brandpunt23, Sinksenfoor: Gewonnen! - Brandpunt 23
"Foto's uit het jaarboek 'Beelden in contrast' van fotogroep Brandpunt 23 vzw. Zwart-witfoto van Leon Wolfs. Foto van twee vrouwen met grote knuffelbeesten in de armen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"