pk002298: Arbeidershogeschool Brussel, een zicht op het park - Presto (1923)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het park van de Arbeidershogeschool te Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"