pk001851: Colonie l'Essai, Libertaire Commune Aiglemont,1903-1909
"Prentbriefkaart voorstellend de Libertaire Commune in Aiglememont in de Franse Ardennen met een afbeelding van de vrienden van de colonie, uit de eerste reeks van 6 kaarten die werd uitgebracht in de herfst van 1904. Tekst: Communisme expérimental - Colonie l' Essai, Aiglemont (Ardennes). Nr 6. - Quelques amis de la Colonie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"