De vakbeweging in de Belgische metaalnijverheid. Ons programma (Brussel: CMB, 1937)
"Brochure, uitgegeven na het congres. Met de tekst van de resolutie gestemd op het 40e Nationaal Congres van de Centrale der Metaalbewerkers gehouden op 4 en 5 juli 1937"