af005960: Zet je kinderen op de goede weg. Naar school of hobby? Kies voor duurzame mobiliteit. 16 tot 22 september 2010 aardig-op-weg-week varieer in het verkeer.be - Maelfeyt, Jurgen; Komimo; Fannes, Ilse
"Affiche uitgegeven in 2010 door de Koepel Milieu en Mobiliteit (Komimo) voor de Aardig-op-weg-week. Tekst: Maandag: met de fiets naar school. Denk aan helm & fluovest. Dinsdag: Marie met de bus naar jazzballet. Woensdag: tram naar het zwembad. Donderdag: Pieter met de step naar vriendje. Vrijdag: Marie te voet naar pyamafeestje. Zaterdag: Pieters skeelert naar de voetbaltraining. Zondag: Samen met de trein naar oma & opa. Zet je kinderen op de goede weg. Naar school of hobby? Kies voor duurzame mobiliteit. 16 tot 22 september 2010 aardig-op-weg-week varieer in het verkeer.be. Verantwoordelijke uitgever: Ilse Fannes, Kasteellaan 349a, 9000 Gent. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"