pk003028: 11.11.11 Schitterende eindejaar,Italië - Pierdomenico, A
"Een dubbele prentbriefkaart in kleur uitgegeven door 11.11.11 als exclusieve wenskaart. Afbeelding: een kleurenfoto met daarop de afbeelding vaneen versierde kerstboom. Tekst achterzijde: Schitterend Eindejaar in Rome, Italië © A. Pierdomenico/Reuters. Een wenskaart van 11.11.11 - Koepel van de Vlaamse Noord-Zuidbeweging Vlasfabriekstraat 11, 1060 Brussel - tel. 02 536 11 11 / www.11.be / 11.11.11 Jij vecht tegen onrecht FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"