kal000268: Kalender Dagblad Vooruit - sm Het Licht
"Kalender uitgegeven door Dagblad Vooruit voor het jaar 1976 met het portret van Achille Van Acker (In memoriam 1898-1975). FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"