Het Schild : maandelijks bulletin van De Sociale Voorzorg : maandblad van de PS (Brussel: Prévoyance Sociale)
"Zie ook: Le Bouclier ; Andere ondertitels: mei 1966: maandelijks inlichtingenblad van de PS 1981: tweemaandelijks informatieblad van de PS Archief Prévoyance Sociale"