ga000276: Charles-Louis Philippe, Die gute Madeleine und die arme Marie / vier Geschichte armer Liebe, drukblok nr. 7/9 - Masereel, Frans
"Zie ook: hb000276Zie ook: hs000276 Drukblok nr. 7 uit een reeks van 9 getiteld, Die gute Madeleine und die arme Marie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"