Op mensenmaat : een groene kijk op ekonomie : werkdokument ter voorbereiding van het sociaal-ekonomisch kongres van Agalev, voorjaar 1985 (Brussel: Ploeg (werkgroep ekonomie), 1984)
"Bibliotheek François Vercammen"