vl001167: Socialistische Turngroep Vrijheid door Broederschap, Gent 1957
"Een roodkleurige vlag met centraal een turner in spreidstand. Tekst: Socialistische Turngroep Vrijheid door Broederschap, Gent 1957. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"