med001345: Gouwfeest Sint-Niklaas 1948
"Een rechthoekige koperkleurige reversspeld met daarop de afbeelding van een turner. Op de reversspeld de tekst: Gouwfeest Sint-niklaas 1948. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"