af009926: Vijf jaar Gehoor - Devos, Chantal; Het Gehoor; Vanoutryve, Fernand (1993)
"Affiche van Chantal Devos uitgegeven in 1993 door Het Gehoor met als trefwoord holebi.Tekening van een vrouw in gedecolleteerde jurk met 3 rechterarmen waarmee ze naar de tekst wijst.Tekst: VIJF JAAR GEHOOR 18 - 24 Nov. Filmweek in de Sphinx Tetrospectieve Visconti i.s.m. De Andere Film Zaterdag 11 Dec. Badmintontoernooi Deelname: 500 BF, incl. lunch en toegang fuif Zaterdag 11 Dec. Jubileumfuif Deelname: 150 BF Zondag 12 Dec. Verjaardagsbrunch Deelname: 450 BF Zondag 12 Dec. Motorfietszoektocht Gratis Zondag 12 Dec. Stadsrally Gratis COMBITICKET (toernooi, fuif en brunch): 900 BF HET GEHOOR Gentse homo- en lesbiennegroep Voor info: bel het gehoorapparaat op nr. 09/225.75.99 v.u.: F. Vanoutryve, St. Niklaasstraat 9000 Gent Vrij van zegel art. 198 Affiche: Chantal Devos. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"