pr001714: Breendonk, WO II - Wilchar
"Steendruk, ingekleurd met aquarel, deel uitmakend van een reeks van 32 lithografieën. Wilchar tekent de levensomstandigheden, de verdrukking en de wreedheid in concentratiekamp Breendonk tijdens WO II. Deze reeks werd na de oorlog uitgegeven in een map. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"