Het stadhuis der werklieden , 90 jaar Ons Huis - Vanschoenbeek, Guy (Gent: ABVV-afdeling Gent-Eeklo, 1989)
"Samenstelling en tekst : Guy Vanschoenbeek ; Vormgeving : Martine Deweirt ; Coördinatie : Kristien Van Rie Losbladig in omslag"