pr000685: Nieuwjaarswens NVSM 2001 - Want, Bert (2001)
"Nieuwjaarswens in kleur naar een origineel van graficus-etser Bert Want : 'A most peculiar egg-dance', gesigneerd door Guy Peeters, algemeen secretaris van het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten."