af006052: Samen tegen racisme/Ensemble contre le racisme/Together against racism - Pioniersverbond van België
"Affiche vermoedelijk uitgegeven in 1981 door het Pioniersverbond van België tegen racisme. Tekst: Samen tegen racisme. Together against racism. Ensemble contre le racisme. Pioniers - 6-13 jarigen - afdeling Rode Jeugd tel: 02/513 10 95. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"