af016355: Mala Zimetbaum, de wereld, elke ochtend de lente - Art & Partners; Wereldculturencentrum Zuiderpershuis; Celis, Dirk
"Affiche van Art & Partners uitgegeven in 1997 door het Wereldculturencentrum Zuiderpershuis Antwerpen voor het muziektheater Mala Zimetbaum, de wereld, elke ochtend de lente door de Internationale Nieuwe Scène. Afbeelding: Mala Zimetbaum. Tekst: Vrouwenvertellingen. Mala Zimetbaum. De wereld - Elke ochtend - De lente. Met: Hilde Uitterlinden. Zang: Zahava Seewald. Tekst: Ronald Commers. Internationale Nieuwe Scène. Data 18, 21, 22, 25 maart te 20u15 en 23 maart te 15u Zuiderpershuis, Waalse Kaai 14, Antwerpen. Kaarten en info: 03-216 44 40. EKU: 03-233 71 60. Gynaika. Verantw. Uitgever: Dirk Celis, Timmerwerfstraat 40, 2000 Antwerpen. Affiche: Art & Partners. Vrij van zegel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"