fo010971: Congres van ABVV-FGTB
"Zwart-witfoto's van een congres van ABVV-FGTB in Zeezicht, Oostende, 6 juni 1962. Bovenaan een zicht op het bureau met spreker Louis Major. Onderaan een zicht in de zaal met o.a. Jos Van Eynde en Léo Collard."