pk001305: Krieg und Frieden. Lieber 'ne Taube auf 'm Dach, als 'ne Bombe im Vorgarten - Achten, Udo; Grafik-Werkstatt und bild-werk; WI-Verlag (1982)
"Prentbriefkaart in kleur voorstellend een grote straataffiche met erop een fietser, ruggelings, die een duif vervoert. Een voorbijganger bekijkt de affiche. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"