fo026666: Gent - Telemans, Dieter
"©Dieter Telemans Zwart-witfoto van een vrouw/dienster/serveuse tijdens het dekken van de tafels van een restaurant in het Patershol, in Gent. Jaren 1995-1999. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"