Volksrecht : Vooruitstrevend Liberaal Orgaan van het Land van Waas (St-Niklaas: Vooruitstrevenden Liberalen Kring van het Land van Waas)
"Bibliotheek E. AnseeleExemplaar overhandigd aan Edward Anseele ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Belgische WerkliedenpartijPeriodiciteit: wekelijks"