Christen-democratisch & vrouw : spiegels van vrouwenacties in zestig jaar christen-democratie in Vlaanderen - Hermans, An; Van Hoof, Els; de Bethune, Sabine (Brussel: Vrouw & Maatschappij, 2005)
"Werkten mee aan dit boek: Teksten: An Hermans, Els Van Hoof, Sabine de Bethune, Myriam Van Varenbergh, Chris Verhaegen, Leen Scheerlink, Erna Cobbaert, Gertie Van den Berghe, Et el."