vl000224: Socialistische Harmonie Vooruitzicht, Eeklo, 1924 - Catry-Daeninck
"Vlag van de Socialistische Harmonie Vooruitzicht van Eeklo, 1924. Centraal op een rood veld: een partituur met daarachter muziekinstrumenten, een trommel, een trompet, een triangel, een klarinet en cimbalen. Daaronder: twee palmtakken in verschillende tinten groen. Gele franjes. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"