pr002072: Kindervreugd, Nieuwpoort-Bad
"Een prent in kleur met de afbeelding van het gebouw van de vakantiekolonie Kindervreugde in Nieuwpoort-Bad. Tekst: Kindervreugde Nieuport-Bad - Nieuwpoort Bad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"