Lokaal jeugdbeleid in ontwikkeling - Kockelkorn, G.M.L.; Hazekamp, J.L.; Bouverne-De Bie, M. (Hasselt: Provincie Limburg; Roermond: IKOL, 1990)
"G.M.L. Kockelkorn, J.L. Hazekamp, M. Bouverne-De Bie, ... et al. Deze publikatie bevat de teksten van de referaten die gehouden werden op het symposium van het lokaal jeugdbeleid in de beide Limburgen 17 mei 1989, Statenzaal, Provinciehuis Maastricht Nederlands-Limburg."