fo007047: Begrafenis Jan Samyn - Van Cauwenbergh, Louis
"Zwart-witfoto van de begrafenis Jan Samyn, 21 mei 1953. Onder de aanwezigen o.a. Jos Van Eynde (spreker), Lode Craeybeckx, Mathilde Schroyens en Louis Major. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"