af017061: Fascisme, racisme, apartheid. Neen! - Drinkend Hert bij Zonsondergang; AFF; Nollet, Frans
"Affiche van Drinkend Hert Bij Zonsondergang uitgegeven in 1979 door het Anti-Fascistisch Front (AFF) Antwerpen voor een nationale betoging tegen racisme, fascisme en apartheid. Tekst: FASCISME, RACISME, APARTHEID. NEEN! AFF. NATIONALE BETOGING TE ANTWERPEN ZAT. 3 FEB. ST. JANSPLEIN 13u.30. INFOBEURS IN ZAAL «CECIL» V. ARTEVELDESTR. 8 ANTWERPEN ZAT. 3 FEB. VAN 17u. TOT 19u. ZON; 4 FEB. VAN 10u. TOT 12u. IN NAAM VAN DE FÜHRER VOORSTELLING VAN DE FILM VAN LYDIA CHAGOLL VRIJ. 2 EFB. 20u. BONDSGEBOUW OMMEGANCKSTR. 47-49 (4e VERD.) ANTW. ANTI-FASCISTISCH FRONT ANTWERPEN. Grafiek: Drinkend Hert Bij Zonsondergang. VERANTW. UITG.: F. NOLET (sic)? BOGAERDESTR. 39, ANTWERPEN. VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"