af001903: Peace please - Hoet, Jan; Renard, Roel; Gakko; Vrede (1980)
"Affiche van Jan Hoet en Roel Renard uitgegeven in (1980) door Vrede tegen het militarisme. Afbeelding: tekening van een gebroken zwaard en een roos in een hand. Tekst: Peace please. VREDE studie- en informatiecentrum voor vredes- en ontwikkelingsproblematiek v.z.w. design jan hoet & roel renard. DRUK GAKKO GENT. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"