te004600: Brieven van Pierken, Den val van den doolaar - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 2(1933)46)
"Een cartoon, als illustratie, verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken. Koekoek 2de jaargang - nr. 46, 16 maart 1933. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"