Zaïre en het pokerspel van wit-zwart belangen : basisdossier - Van Boelen, Jes; Van Mierlo, Jet; Reynders, Herman; Allaert, Raf (Brussel: Jeugd en Derde Wereld, 1990)
"Jeugd en Derde Wereld Scholierenparlement ; redactie : Jes Van Boelen, Jet Van Mierlo, Herman Reynders en Raf Allaert"