Doodgraver Deernis en andere dromen - Bandele-Thomas, Biyi; van Midden, Ellis (Baarn: Ambo; Den Haag: Novib; Brussel: NCOS, 1994)
"Oorspronkelijke titel : The sympathetic undertaker and other dreams verschenen bij Bellew Publishing Company, London, 1991"