fo021281: Wijk Moskou in Ledeberg - Depestele, Michaël; Hogeschool Gent - Academie voor Schone Kunsten
"Zwart-witfoto van twee kinderen in een sofa voor een huis in de wijk Moskou in Ledeberg (Gent), 2001-2002. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"