fo002034: Dolores Ibarruri, La Pasionaria - Fulgur
"Zwart-witfoto van Dolores Ibarruri (voorzitter van de Communistische Partij van Spanje, La Pasionaria). 5 januari 1936. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"