fo024154: Camille Huysmans bezoekt het Noordkasteel - Lammens, A.
"Zwart-witfoto van een bezoek door Camille Huysmans (in gezelschap) aan het Noordkasteel in Antwerpen, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"