bt000610: Feestlokaal Vooruit, S.M. Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat Gent, inrichten verkoopzalen - Bontinck, Georges
"Collection: Archief van sm Vooruit nr.1; Zie ook: bt000002 Series: Archief van sm Vooruit nr.1"