De grondvoorwaarden van het maatschappelijk huishouden : het worden en het wezen der maatschappelijke inrichting - Bernstein, Eduard (Gent: Volksdrukkerij, 1908)
"vrij vertaald uit eene voordracht van gezel Bernstein"