fo008089: Armand Derore - Sam
"Zwart-witfoto van Armand Derore op het federaal congres in het textielhuis van Kortrijk. Opschrift achteraan: Nieuwe arrondissementsvoorzitter der B.S.P. Te Kortrijk. In de ruime bovenzaal van het Textielhuis te Kortrijk, werd overgegaan tijdens het zeer belangrijk federaal Congres, die bijgewoond werd door talrijke Kden uit het gehele gewest, tot het kiezen van een nieuwe voorzitter der B.S.P. en waarvan de eer toekwam, met een overtalige meerderheid der stemmen, aan de Kd DERORE ARMAND, Senator uit Waregem. FOTO. Op de foto bemerken wij de vriend Senator Armand DERORE, de nieuwe gekozene voorzitter der B.S.P. en die met een opvolger werd van wijlen August DEBUNNE, Armand hartelijk proficiat. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"