fo030696: Ute Eskildsen, Timm Rautert; Fotografie - De Mulder, Walter
"© Walter De Mulder Zwart-witfoto van de Duitse fotografen Ute Eskildsen en Timm Rautert tijdens een wandeling. 1980. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"