Sporen & resonanties : de klassieken van de Nederlandstalige genderstudies - M'charek, Amade; Andeweg, Agnes; van Balen, Barbara (Amsterdam: Uitgeverij SWP Amsterdam, 2005)
"Onder redactie van : Amade M'charek, Agnes Andeweg & Barbara van Balen"