af000029: Groot volksfeest met Rocco Granata!! - Allecourt, M.; Emile Vandervelde Instituut
"Affiche uitgegeven in 1968 door het Emile Vandervelde Instituut (EVI) voor een volksfeest. Tekst: Groot volksfeest met Rocco Granata!! En het Cardinal Show Quintet ter gelegenheid van de nationale trekking van de tombola Emile Vandervelde. Voor het eerst in Vilvoorde! Waar? Feestzaak van de Stedelijke School, Groenstraat 21, Vilvoorde. Wanneer? Op vrijdag 28 juni 1968, vanaf 19u.30. Voor wie? Voor iedereen (die van feestvieren houdt en graag danst). Hoe? Op z'n zomers (mini is toegelaten). Hoeveel? Slechts 20 F! (15 F voor gepensioneerden) …en in die prijs zijn twee tombolabriefjes begrepen (waarvan één voor speciale trekking). N.B. Men mag 's morgens (vanaf 10u.) de trekking van de kleine loten bijwonen (zelfde zaal). Drukkerij Allecourt, Buissetstraat 15, Vilvoorde. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"