Een lokale realiteit vertaald in een globaal denkkader : Ontwikkelingsdenken en alternatieve dynamieken : Eerlijke handel in Ecuador - Baert, Astrid ([Gent]: Universiteit Gent)
"Astrid Baert Tweede Licentie Vergelijkende Cultuurwetenschappen, Universiteit Gent"