af006381: Kies voor waterstof - PVDA; Eligius, Marie-Rose
"Affiche uitgegeven in 2019 door de Partij van de Arbeid van België (PVDA) voor milieubescherming. Tekst: Kies voor waterstof. De brandstof voor de klimaatrevolutie. Zie ook: af006380 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"