af009774: Verder werken aan de toekomst van onze gemeente - SP; Stekelorum, Rik (2000)
"Affiche uitgegeven in 2000 door de Socialistische Partij (SP) voor de gemeenteraadsverkiezingen. Afbeelding: zwart-witfoto van Walter Vilain. Tekst: FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"