De Toekomst : periodieke uitgave van de Kommunistische Partij-afdeling Blankenberge (Blankenberge: KPB, 1965)
"Fotokopieën ; Verantwoordelijke uitgever: Frans de Decker, Prins Albertstraat 46, Sint Kruis-Brugge"