pr000273: Tweede Wereldoorlog - Geo
"Prent in monochroom voorstellend een mager mannetje in lopen van een concentratiekamp, met vleugels op de schouders en een koffertje waarop Buchenwald staat. Tegenover hem staat een dikke man, met bolhoed en sigaar en achter hem de tekst : tarif marché noir. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"