gou000541: BSP, parlementaire verkiezingen
"Ontwerp van een affiche voor de Belgische Socialistische Partij, parlementaire verkiezingen. Tekst: Gelijkheid krijg je niet kado, vecht er voor met de BSP sic. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"