De perceptie van milieuhinder en het onderhoud van riolen in Aalst in de periode 1850-1939 - Van De Maele, Romain John (Het Land van Aalst, 2009)
"R.J. Van De Maele Overdruk uit Het Land van Aalst, jaargang LXI, 2009, nr 4."