fi001040: De Grondleggers - Tüfekçi, Necmi; New Focus
"Documentaire over de kabelleggers van Turkse origine (vaak (zonen en kleinzonen van) Turkse migranten) die in België gewerkt hebben in de sector van de nutsvoorzieningen."